Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
INFORMACE

 

 

Sanett 100g

Prášková želatina s cukrem

Sanett má v cukrářské výrobě široké využití. Jeho vlastnosti se nejlépe zhodnotí v těchto výrobních postupech:1) Zatužení a stabilizace živočišné smet... celý popis
42 Kč
37 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:95632
Kompletní specifikace

Sanett má v cukrářské výrobě široké využití. Jeho vlastnosti se nejlépe zhodnotí v těchto výrobních postupech:
1) Zatužení a stabilizace živočišné smetany a rostlinných krémů. Je to jedinečný způsob vedoucí ke zpevnění šlehačkových výrobků a zkvalitnění senzorických vlastností ušlehaných rostlinných krémů. 

Technologický postup: Do vody zahřáté na 50 – 60 °C se zamíchá Sanett, těchto 120 g roztoku se za tepla vmíchá do 1 l vyšlehané živočišné smetany nebo rostlinného krému. Další variantou je kombinace roztoku Sanettu s KARINAMI a s rostlinným krémem nebo živočišnou smetanou dle doporučovaných receptur v závislosti na druhu použité KARINY nebo typu hotového výrobku.
2) Vytvoření lesklých a plastických glazur, které nikdy neztvrdnou a tudíž se nelámou na povrchu dortů a dezertů. V kombinaci  s KARINAMI má navíc tato velmi dekorativní povrchová úprava  příslušnou barvu a chuť. Receptury pak jsou individuální podle  použité KARINY.
3) Gelová povrchová úprava jednotlivých kousků ovoce, které se po namočení v roztoku Sanettu pokládají na povrch dortů  a dezertů, kde slouží jako finální dekorace. Jednoduché skladování Roztok Sanettu lze vyrábět ve velkém množství a poté skladovat v uzavřené nádobě v chladném prostředí až do dalšího zpracování. 
Možnosti zamrazení Výrobky se Sanettem použitým v živočišné smetaně a rostlinném krému jsou vhodné i k mrazení.

Zboží zařazeno v kategoriích
Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete
Hlavní sídlo:
Cukrářské potřeby
Benešova 280
330 23 Nýřany
Kontakty
Cukrářské potřeby
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz