Sanett 100g
- Kompletní specifikace
- Hodnocení 0
- Sanett 100g42 Kč37 Kč bez DPH
Sanett má v cukrářské výrobě široké využití. Jeho vlastnosti se nejlépe zhodnotí v těchto výrobních postupech:
1) Zatužení a stabilizace živočišné smetany a rostlinných krémů. Je to jedinečný způsob vedoucí ke zpevnění šlehačkových výrobků a zkvalitnění senzorických vlastností ušlehaných rostlinných krémů.
Technologický postup: Do vody zahřáté na 50 – 60 °C se zamíchá Sanett, těchto 120 g roztoku se za tepla vmíchá do 1 l vyšlehané živočišné smetany nebo rostlinného krému. Další variantou je kombinace roztoku Sanettu s KARINAMI a s rostlinným krémem nebo živočišnou smetanou dle doporučovaných receptur v závislosti na druhu použité KARINY nebo typu hotového výrobku.
2) Vytvoření lesklých a plastických glazur, které nikdy neztvrdnou a tudíž se nelámou na povrchu dortů a dezertů. V kombinaci s KARINAMI má navíc tato velmi dekorativní povrchová úprava příslušnou barvu a chuť. Receptury pak jsou individuální podle použité KARINY.
3) Gelová povrchová úprava jednotlivých kousků ovoce, které se po namočení v roztoku Sanettu pokládají na povrch dortů a dezertů, kde slouží jako finální dekorace. Jednoduché skladování Roztok Sanettu lze vyrábět ve velkém množství a poté skladovat v uzavřené nádobě v chladném prostředí až do dalšího zpracování.
Možnosti zamrazení Výrobky se Sanettem použitým v živočišné smetaně a rostlinném krému jsou vhodné i k mrazení.