Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  • Kategorie blogu
INFORMACE

 

 

  1. Úvod
  2. Blog
  3. Může se hodit

Může se hodit

Označení marcipánu/ přehled podílu cukru a mandlí:
1:1  =   50%cukru - 50%mandle
1:2  =   67%cukru-33% mandle
1:3  =   75%cukru-25% mandle
1:4  =   80%cukru- 20%mandle

obrázek

Převody:

1 palec = 2,54 centimetrů

1 in = 2,54 cm

obrázek

 

 

Nejnovější články
Článků na stránku 102030
Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete
Hlavní sídlo:
Cukrářské potřeby
Benešova 280
330 23 Nýřany
Kontakty
Cukrářské potřeby
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz