Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Út-Pá: 9-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
19.07.2022
Během prázdnin se prodlužuje doba odeslání objednávek. číst celé
Zobrazit všechny novinky
INFORMACE

 

 

Želatina prášková Sanatine 100g

Přípravek živočišného původu. Čirá želatina. Slouží k výrobě aspiků, které se používají ve studené kuchyni při přípravě předkrmů. Kvalita želatiny se ... celý popis
30 Kč
26 Kč
bez DPH
Momentálně není k dispozici
Číslo produktu:013634
Kompletní specifikace

Přípravek živočišného původu. Čirá želatina. Slouží k výrobě aspiků, které se používají ve studené kuchyni při přípravě předkrmů. Kvalita želatiny se udává v tzv. bloom číslech, čím je vyšší, tím je připravený aspik pevnější a tužší.

Potravinářská želatina 230 bloom, 260 bloom
Pro všechny huspeniny a masové výrobky v želé nebo aspiku.
Užití: na 1 l vody nebo procezeného masového vývaru se přidá 30 – 50 g suché želatiny, pro pevný a tuhý aspik použijeme 50 – 80 g aspikového prášku.
Složení: jedlá želatina.
Příprava aspiku: želatinu dle dávkování rozmícháme s trochou chladného nemastného vývaru (zelenina + koření). Zbytek vývaru zahřejeme téměř k bodu varu, odstavíme z ohně a nalijeme želatinu. Mícháme do úplného rozpuštění – želatinu nesmíme vařit. Aspik osolíme, nepatrně osladíme a přikyselíme. Necháme vychladnout až začne želírovat (cca 30 °C), poté použijeme např. ke glazírování studených předkrmů. K zalévání potravin má mít hustotu medu. Aspik můžeme chuťově zvýraznit bílým vínem.

Zboží zařazeno v kategoriích
Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete
Hlavní sídlo:
Cukrářské potřeby
Benešova 280
330 23 Nýřany
Kontakty
Cukrářské potřeby
(Út-Pá: 9-17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz