Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Út-Pá: 9-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
19.07.2022
Během prázdnin se prodlužuje doba odeslání objednávek. číst celé
Zobrazit všechny novinky
INFORMACE

 

 

Eibumin 100g

Hotová směs ze slepičích bílků pro rychlou výrobu veškerých bílkových pěnových hmot. Základní recept na bílkový krém:EIBUMIN                    100gCu... celý popis
42 Kč
37 Kč
bez DPH
ks
EAN kód:8166361271663
Kompletní specifikace

Hotová směs ze slepičích bílků pro rychlou výrobu veškerých bílkových pěnových hmot.

Základní recept na bílkový krém:
EIBUMIN                    100g
Cukr krystal               620g                 Našlehat na sníh.
Voda (asi 30°C)         770g
----------------------------------------
Cukr krystal             1300g                Svařit na 115°C.
Voda                          310g

Do vyšlehané hmoty postupně vlévat svařený cukr s vodou a vyšlehat.

Výrobní postup:

Indiánky : 100g eibuminu + 500g pitné vody - smíchat, nechat krátce odležet pak šlehat, během šlehání přidat  625g cukru krystal a 350g rybízové marmelády,  do vyšlehané hmoty zvolna vlévat cukrový rozvar (725g cukru krystal svařit s 200g pitné vody na "řetízek").

Bílkový krém - 100g eibuminu+770g pitné vody - smíchat, nechat odležet během šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozvar (1230g cukru krystalu + 310g pitné vody - svařit na řetízek), po zalití přidat 70g vanilínového cukru.

Pečené hmoty:

Laskonky - 100g eibuminu + 765g vody- smíchat, nechat odležet a při šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozva (1230g cukru krystal + 310g pitné vody-svařit na řetízek), po zalití do šlehané hmoty přidáváme 480g cukru moučka + 1080 g jádrovin (kokos, strouhané oříšky, mandle)

Pusinky - 100g eibuminu + 770g pitné vody - smícha, nechat odležet a při šlehání přidat 620g cukru krystalu. Do vyšlehané hmoty zvolna zalévat cukrový rozva (1230g cukru krystal + 310g pitné vody-svařit na řetízek). Po zalití přidáme do šlehané hmoty 785g cukru moučky.

Pečené výrobky sušíme při teplotě 110-140°C po dobu 45 min. - podle typu trouby.

Složení: sušený vaječný bílek, cukr, regulátor kyselosti (E330).

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1547 kJ / 370 kcal, 
tuky 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g, sacharidy 41,8 g 
z toho cukry 41,8 g, vláknina 0,1 g, bílkoviny 47,4 g, sůl 1,0 g.

Výrobce: Stamag Stadlauer, Rakousko

Dodavatel: IREKS ENZYMA s.r.o., Kšírova 257, 619 00 Brno

Balení: 100g

Zboží zařazeno v kategoriích
Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete
Hlavní sídlo:
Cukrářské potřeby
Benešova 280
330 23 Nýřany
Kontakty
Cukrářské potřeby
(Út-Pá: 9-17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz